prijavite se za program

Moja prva plata 2022

Krajem 2021. godine, Ultraplanet d.o.o. je sa Nacionalnom službom za zapošljavanje ušao u program Moja Prva Plata, kada smo primili dva kandidata na obuku, od kojih je jedan u potpunosti savladao sve faze obuke i postao ravnopravni stalnozaposleni član Ultraplanet tima.
Ove godine, ponovo učestvujemo u programu i tražimo 4 (četiri) kandidata koje ćemo kroz ovaj program obučiti za rad na poslovima montaže grafike velikih formata, polica, displeja i svetlećih reklama, pri čemu sve kandidate koji u potpunosti savladaju obuku čeka stalan posao u našem timu. Obuka je plaćena, a uslovi su sledeći:
 
  • Vozačka dozvola B kategorije (aktivan vozač, bez zabrane).
  • Dobro zdravlje (kandidat prolazi kroz periodične sistematske preglede zbog rada na visini – merdevine, skela – prilikom postavke svetlećih reklama i reklamnih folija i banera).
  • Veština u radu sa ručnim alatima.
  • Minimum 3. stepen obrazovanja (trogodišnja srednja škola, bilo kog profila).
 
Sve informacije i način za apliciranje možete pronaći na adresi www.mojaprvaplata.rs ili nam se javiti direktno na info@ultra-planet.com, pa ćemo Vas uputiti. Prijava kandidata je u periodu 03.10. – 31.10.2022., a početak rada je planiran za Decembar 2022. godine.

Prijava za posao