Jubilej 17 godina sa vama

ZAPOSLENJE

POSM Account Manager / Menadžer POSM kupaca

Tražimo kolegu / koleginicu sa jakom energijom i inicijativom, dobrim razumevanjem onoga što radimo i iskustvom u B2B poslovanju, jer nam je potrebno pojačanje u službi prodaje profesionalnim kupcima – reklamnim agencijama, maloprodajnim lancima, uvoznicima, distributerima i proizvođačima robe široke potrošnje i hrane. Novi član/članica tima treba na dnevnom nivou da komunicira sa kupcima i potencijalnim kupcima, da razvija odnose i otvara nove mogućnosti; da razvija postojeće kanale, pa je vrlo važno da dobro barata poslovnim i kreativnim društvenim mrežama, sa vožnjom da bude na „ti“ i da mu/joj nije problem gužva, parkiranje i profesionalni izazovi, učenje novih veština 🙂 Organizacione veštine su takođe veoma važne, jer je ovo timski „sport“. 

Nećemo pisati kriterijume, jer nam je primarno da vidimo radnu energiju i poznavanje materije, obzirom da ovo nije posao za početnika već za osobu kojoj treba novi dugoročan izazov, a nama treba partner koji će sa nama da gradi napredak i budućnost. Zato nam je jako važno da potencijalni kolega / koleginica dobro zna šta radimo, kako radimo i šta možemo da uradimo i napravimo. Da, svakako imamo jako visoka očekivanja za ovo pojačanje, ali imamo i ugovor za kandidata/kandidatkinju u skladu sa tim.

Svi koji sebe mogu da zamisle u ovakvoj ulozi i poziciji, neka se bez ustručavanja jave mailom na igor.vorgic@ultra-planet.com .  Ovaj poziv nije vremenski ograničen i biće otvoren za sve one sa visokim ambicijama jer smo tim koji stalno raste.

Jedva čekamo 2022. i neke nove izazove u njoj zajedno! Dobrodošli!