o nama

Ko smo mi?

Štamparija Ultraplanet d.o.o. Zrenjanin je osnovana 2002. godine i od tada je usko specijalizovana za proizvodnju grafike velikog formata, brandiranje vozila, objekata i događaja, firmopis. Uz to, proizvodimo promotivne kartonske, drvene i plastične police i displeje, kao i različite POS i POP reklamne elemente izrađene od klirita, polipropilena (aky), kartona, karton pene (foam), alu bonda, forexa i lexana. Štampa plakata, nalepnica, banera i personalizovanih tapeta je takođe deo standardnog portfolija.
Pošaljite nam svoj upit iz ove oblasti jer smo sigurni da možemo kvalitetno da odgovorimo na svaki Vaš zahtev.

UltraPlanet je proizvodnja grafike velikih formata osnovana 01.10.2002. godine u Zrenjaninu.

Kao svoje osnovne delatnosti ima proizvodnju svih vrsta grafike za brendiranje objekata (eksterijera, enterijera, izloga, podova, stikera i tapeta), vozila (putnički i teretni program folijama i ceradama), događaja, ali i proizvodnju promotivnih POS i POP elemenata (promo pultova, displeja, polica, visećih obeleživača, ali i kompleksnih konstrukcija poput sajamskih štandova, promotivnih objekata, nameštaja i sl.).

Raspolažemo savremenom tehnologijom za digitalnu štampu i rezanje materijala velikih formata (eko-solvent I UV štampa, konturno sečenje folija kao i linije za doradu pločastih materijala – rezanje, savijanje, perforaciju). Naša stručna montaža može da izvrši aplikaciju grafike po čitavoj teritoriji Srbije po praktično svakom zahtevu kupca iz ove oblasti.

Pojednostavljeno, imamo potpuno zaokružen proces od grafičke pripreme, od projektovanja, dizajna štampe, proizvodnje, obrade do transporta i montaže.  Naše reference su bukvalno stotine maloprodajnih objekata različitih vlasnika među kojima je i nekoliko nacionalnih trgovinskih lanaca, mnogo flota zadovoljnih korisnika autografike sa preko hiljadu vozila u zbiru, desetine fasada, promotivnih događaja, takmičenja i koncerata.

Ono po čemu smo se distancirali od konkurencije tokom 20 godina poslovanja je izuzetna pažnja koja se posvećuje brzom vremenu reakcije i vremenskoj tačnosti prilikom realizacije svih vrsta projekata, na šta smo zaista ponosni. Sa kupcima razvijamo posebne odnose jer nam je zaista cilj da svi klijenti u nama vide odgovornog i preciznog partnera pre nego klasičnog dobavljača.