Jubilej 17 godina sa vama

BRENDIRANJE DOGAĐAJA

BRENDIRANJE DOGAĐAJA

UltraPlanet u svojoj ponudi ima veliki broj pratećih standardnih promotivnih elemenata za brendiranje promotivnih događaja – promo pultova, roll-upova, back-board konstrukcija, etc. Njima postižete brendiranje različitih promotivnih događaja sa izuzetno malim budžetom, uz jednostavni prenos sa lokacije na lokaciju. Pored ovoga, za kupce koji žele da svoj događaj posebno istaknu, naš razvoj može dizajnirati unikatne I autentične promotivne elemente koji će na najbolji način istaći Vaš brend.

Za kupce koji žele impresivne efekte svojih događaja, razvijamo i proizvodimo unikatne i potpuno personalizovane promo pultove od kartona, drveta i plastičnih materijala, sa direktnom štampom i proizvoljnim oblicima, tiražima i formama.

Za potrebe brendiranja velikih promotivnih događaja, koncerata I sportskih manifestacija, u ponudi imamo I reklamne ograde dimenzija 2x1m, međusobno povezanih čineći istovremeno funkcionalnu barijeru, ali I promotivnu površinu. Svim klijentima obezbeđujemo transport na lokaciju, sklapanje I rasklapanje po završetku događaja, a same konstrukcije se rentiraju, čime se smanjuju troškovi.