Oplate i omotači paletnih mesta – promotivna ponuda

Oplate i omotači paletnih mesta – promotivna ponuda: za sve koji rade u ili sa maloprodajom, ne treba posebno objašnjavati značaj posebnog isticanja robe kroz dodatne pozicije putem zakupa paletnih mesta u maloprodajnom objektu. Opšte je poznato da roba izložena na paletama izdvojena od ostale robe iz iste grupe, donosi povećanje prodaje. Zadatak svih nas iz reklamne industrije je da navedemo kupca da svoj pogled usmeri na našu paletu i odluči se baš za našu robu. “Alati” koji za ovo služe su svakako omotači i oplate paletnih mesta.

Bilo da se radi o standardnoj oplati euro palete (120 x 80 x 50 cm) ili potpuno personalizovanoj paleti, oplate i omotači paletnog mesta sa unikatnim dizajnerskim pristupom (omotač sa sobom donosi i nadgradnju u formi mosta, kule i sl. iznad robe), složićete se da je odnos uloženo/dobijeno više nego povoljan za sve koji preduzimaju ovakve prodajne akcije.

Primeri koje smo Vam naveli predstavljaju samo delić mogućnosti, jer je prostor za izgled Vašeg omotača ili oplate paletnog mesta ograničen isključivo inspiracijom marketing službe, dizajnera i prodajnog tima. Sve ostale granice izgleda smo pomerili tehničkim mogućnostima naše proizvodnje, tako da je dovoljno da nas samo kontaktira neko iz nabavke, marketinga i prodaje, kako bismo zajednički razvili adekvatno rešenje za Vašu prodajnu akciju istaknutu omotačem paletnog mesta.

Za sva pitanja i dogovore, naši kontakti Vam stoje na raspolaganju: Marko Adžić, 0605303513, marko.adzic@ultra-planet.com i Igor Vorgić, 0605303500, igor.vorgic@ultra-planet.com.