O NAMA

UltraPlanet-Logo-500px

Pojednostavljeno, imamo potpuno zaokružen proces od grafičke pripreme, od projektovanja, dizajna štampe, proizvodnje, obrade do transporta i montaže. Od 2011. godine, UltraPlanet posluje kao član Gomex Proizvodne grupe, kako bismo svojim kupcima pružili unapređene opcije plaćanja i garancije na kvalitet izvršenog posla. Naše reference su bukvalno stotine maloprodajnih objekata različitih vlasnika među kojima je i nekoliko nacionalnih trgovinskih lanaca, mnogo flota zadovoljnih korisnika autografike sa preko hiljadu vozila u zbiru, desetine fasada, promotivnih događaja, takmičenja i koncerata.

Ono po čemu smo se distancirali od konkurencije tokom 15 godina poslovanja je izuzetna pažnja koja se posvećuje brzom vremenu reakcije i vremenskoj tačnosti prilikom realizacije svih vrsta projekata, na šta smo zaista ponosni. Sa kupcima razvijamo posebne odnose jer nam je zaista cilj da svi klijenti u nama vide odgovornog i preciznog partnera pre nego klasičnog dobavljača.

UltraPlanet je proizvodnja grafike velikih formata osnovana 01.10.2002. godine u Zrenjaninu.

Kao svoje osnovne delatnosti ima proizvodnju svih vrsta grafike za brendiranje objekata (eksterijera, enterijera, izloga, podova, stikera i tapeta), vozila (putnički i teretni program folijama i ceradama), događaja, ali i proizvodnju promotivnih POS i POP elemenata (promo pultova, displeja, polica, visećih obeleživača, ali i kompleksnih konstrukcija poput sajamskih štandova, promotivnih objekata, nameštaja i sl.).

Raspolažemo savremenom tehnologijom za digitalnu štampu i rezanje materijala velikih formata (eko-solvent I UV štampa, konturno sečenje folija kao i linije za doradu pločastih materijala – rezanje, savijanje, perforaciju). Naša stručna montaža može da izvrši aplikaciju grafike po čitavoj teritoriji Srbije po praktično svakom zahtevu kupca iz ove oblasti.

UltraPlanet-Misli-Veliko-Stampaj-Jos-Vece

UltraPlanet d.o.o.

Adresa: Baranjska 53, 23000 Zrenjanin

Telefoni: 023 530 350; 060 530 3513; 060 549 2240

Email: info@ultra-planet.com

KONTAKTIRAJTE NAS

POSETITE NAS