Bezbednosno obeležavanje u funkciji biznisa

Podelite sa prijateljima

Bezbedan rad je osnova svakog biznisa, verujem da je to jasno svima. Mada, ruku na srce, svi smo bili nekad u situaciji da nas na detalje poslovnog ili bezbednosnog obeležavanja podseti poseta nadležnog inspektora ili još gore, povreda na radu kolege ili zaposlenog. U tim situacijama se ovakva vrsta obeležavanja uvek radi mnogo brže nego bilo koja druga, pa smo veoma često dobijali upite kupaca sa zahtevom da se izrade oznake «za juče», što je znalo da bude problem imajući u vidu činjenicu da ni sami kupci nisu tačno znali kako izgleda propisna oznaka.

Sve to nas je navelo da razvijemo specijalizovanu online prodavnicu koja će ponuditi tržištu zakonski propisane, standardizovane oznake svih vrsta, dimenzija i namena. Na portalu koji možete naći na adresi oznake.rs možete pronaći preko 700 oznaka koje se nude u standardnim formatima i materijalima za ovu primenu, mada se po zahtevu mogu izraditi i u proizvoljnim dimenzijama, na specifičnim materijalima, a posebna pogodnost je naružbina potpuno namenskih oznaka koje nisu obuhvaćene standardima.
Obzirom da ovaj portal treba da predstavi alat za bržu, lakšu i povoljniju nabavku svima koji rade u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu, kao i protivpožarne zaštite, razvili smo i mobilnu aplikaciju za brži rad na terenu. Takođe, za preduzeća koja se bave poslovima lica za bezbednost i zdravlje na radu, pripremili smo i distributerske povoljnosti koje im aplikacija takođe pruža.
Plan nam je da ovaj servis u budućnosti proširimo i drugim vrstama obeležavanja, ali nešto moramo da ostavimo i za kasnije 🙂
Šalu na stranu, glavna karakteristika servisa je da svaki upit, bez obzira na veličinu, obrađujemo i isporučujemo u 3-5 radnih dana, tako da su naše oznake uvek na bilo kojoj adresi u Srbiji za manje od 7 kalendarskih dana od narudžbine. Upravo iz tog razloga svako buduće proširenje želimo da dobro, pažljivo i precizno razvijemo pre puštanja u rad, kako ne bismo narušili ovu dinamiku na koju smo ponosni.

Podelite sa prijateljima