Akcijska ponuda polica i displeja

Svima u reklamnoj industriji i marketingu zima donosi mali predah u aktivnostima. Za sve koji dobro planiraju svoje aktivnosti i budžete za prolećne aktivnosti, pripremili smo posebne akcijske uslove za razvoj i produkciju POS materijala. Police i displeje, pre svega. Konkretno, naša akcijska ponuda se odnosi na proizvode izrađene od kartona, polipropilena (aky) i foreksa (pvc ploča). Podrazumeva posebne komercijalne povoljnosti za sve proizvode naručene do 15.02.2018. godine.

Kako bismo Vam ovu kampanju što bolje predstavili, pripremili smo tri modela police. One su istih dimenzija, sličnog izgleda, ali različitih karakteristika i nosivosti. To Vas ne obavezuje da uklapate ni u jedno od ovih, već služi više kao referenca za projektovanje troškova.

Komercijalna ponuda

 Polica od kartona ima najmanju nosivost, ali se isporučuje u rasklopljenom stanju, jednostavna je za transport i sastavljanje i naravno, ima najnižu cenu. Namenjena je za kratkoročne kampanje.

Polica od polipropilena je takođe samosklopiva, bez potrebe za dodatnim elementima za sastavljanje. Namenjena je srednjeročnim kampanjama, ima veći nosivost od kartona i otporna je na vlagu.

Foreks je puna plastična ploča. Ima najveću nosivost od ova tri materijala, ali se isporučuje u sklopljenom stanju, sa čvrstim sastavima. Ima daleko najelegantniji izgled od ova tri materijala.

Za koje god rešenje da se odlučite, naši kontakti Vam stoje na raspolaganju kako bismo za potrebe izlaganja Vaših proizvoda razvili adekvatno rešenje i najbolju komercijalnu ponudu. I – požurite, dok traju akcijski uslovi!